Swingers Vakantie Resort

Vakantie tolerante enkel koppels Velez Malaga

Culinair

La Macarena is een waar paradijs voor levensgenieters. En daar hoort natuurlijk ook een uitstekende keuken bij. Dat begint al bij het ontbijtbuffet. (geopend van 9.00 tot 13.00 uur voor het geval de nacht lang is geweest) De chef-kok zorgt voor vers brood en tal van exclusieve ontbijtgerechten zoals paté, zalm, salades, gevarieerd broodbeleg en uiteraard verse eitjes.

 

De lunch die vanaf 15.00 uur op het schitterende terras wordt geserveerd wordt geroemd door alle gasten. Elke dag gevarieerd en luchtig, maar… uiterst smaakvol.

 

Het culinaire hoogtepunt omvat het diner. Vanaf 20.00 uur wordt u (het liefst in ietwat spannende kleding) verwacht voor een cocktail met lekker hapjes. Om 21.00 uur serveert de chef een voor- en hoofdgerecht en desert.  Altijd maakt hij gebruik van verse kruiden uit eigen tuin en van super verse producten. Een ding zeker: de gasten komen niet alleen voor erotisch, maar zeker ook voor culinair genot! De keuken wordt dan ook zeer terecht geprezen door alle gasten. En ook de wekelijkse BBQ ontbreek niet… een genot voor het oog, maar zeker ook voor de meest  verwende smaakpapillen. Kortom, het zal u aan niets ontbreken.

 

Voor het diner betaalt u naast het all-inclusive tarief (ontbijt, lunch, alle dranken, ijs, fruit, koffie, thee – gedurende 24 uur) een bedrag van 50 euro voor twee personen.

 

Mocht u bepaalde dieetwensen hebben, dan verzoeken wij u deze tijdig kenbaar te maken.